Precisie voor al je binnen- en buitenschrijnwerk

Van binnenafwerking en ramen en deuren tot houten bijgebouwen en afsluitingen. Schrijnwerkerij Mincke heeft alles in huis om je woning of gebouw af te werken na de ruwbouwfase. Ook voor houtskeletbouw en restauratie van houtwerk zit je bij ons goed.

Afwerking binnen en buiten

Op technieken en betegeling na is schrijnwerkerij Mincke je ideale partner in de totaalafwerking van je pand, na ruwbouwfase. We werken met verschillende materialen zoals hout, aluminium of pvc. In de houtafwerking heb je de keuze tussen gekleurd of gelakt hout of hout dat op natuurlijke wijze vergrijst. Je kan bij schrijnwerkerij Mincke onder andere terecht voor: binnen- en buitenschrijnwerk, dakramen of houten bijgebouwen.

 

Contacteer ons

01.

Binnen­schrijnwerk

Ramen, deuren trappen, interieur- afwerking, …

02.

Buiten­schrijnwerk

Ramen, deuren, poorten, veranda’s pergola’s, terrassen, …

03.

Dak­ramen

In Velux of Fakro voor de hellende daken en koepels en licht-straten in hout, kunststof of alu.

04.

Houten bij­gebouwen

Carports, tuinhuizen of -kantoren, poolhouses, …

Houtskeletbouw

Zowel voor je nieuwbouw als de uitbreiding van je bestaande woning is houtskeletbouw een slimme keuze. Schrijnwerkerij Mincke werkt op basis van de plannen van je architect het project in detail uit. Alle houtelementen worden geprefabriceerd in ons atelier in Brakel. Ter plaatse wordt de woning of uitbouw volledig wind- en waterdicht afgewerkt.

Erkende plaatser van branddeuren

Onze gecertificeerde plaatsers installeren ook branddeuren in onder andere parochiehuizen, zalen, apothekers of kapperszaken en zelfs B&B’s.

Restauratie van historische gebouwen

Met zijn lange geschiedenis staat schrijnwerkerij Mincke bekend om zijn restauratie van houtwerk in historische gebouwen. Van kerken en kloosters tot stadhuizen, in de Vlaamse Ardennen en in Gent en omstreken.

Op zoek naar 1 partner voor de opfrissing of afwerking van je pand? Mincke staat voor je klaar.

Laat je inspireren

Ontdek hier enkele van onze realisaties.

Op zoek naar 1 partner voor de opfrissing of afwerking van je pand? Mincke staat voor je klaar.

Contacteer ons