Totaaloplossing voor je hellend of plat dak

Van het verwijderen van asbestplaten, tot het timmerwerk, de isolatie en dakbedekking bij 1 partner? Schrijnwerkerij Mincke biedt een totaaloplossing voor je hellend of plat dak. Zowel voor woningen als handelspanden.

Van timmerwerken tot dakbedekking

Je woning of handelspand heeft een nieuw dak nodig? Of je werkt aan een nieuwbouwproject? Voor het bekleden van je hellend of plat dak staat ons team steeds voor je klaar. Ook de houten dakconstructie nemen we graag voor onze rekening. Deze plaatsen wij in traditionele opbouw, met prefabspanten met sandwichpanelen in scharnierdaken. Voor je dak biedt Mincke volgende oplossingen aan:

01.

Hellend dak

klei- of betondakpannen, natuur-of kunstleien, zink, koper

02.

Plat dak

EPDM, roofing, zink, koper, …

Wil je extra daglicht binnenhalen via een plat dak? Een koepel of lichtstraat is de ideale oplossing en biedt tegelijk extra ventilatie. De specialisten van Mincke garanderen een goede waterdichtheid en isolatie bij plaatsing en afwerking.

We zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van goten en aflopen. Uitgevoerd in koper, gewone zink, antrazink (zwart) of quartz-zink (grijs) en verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen.

Erkende asbestverwijderaar

Schrijnwerkerij Mincke is een erkend bedrijf voor het verwijderen van vaste asbestvezels. Wil jij oude asbestplaten laten wegnemen? Maak dan snel een afspraak. Onze experten komen ter plaatse om een goed beeld te krijgen van de specifieke situatie. Op basis daarvan wordt een passende offerte opgemaakt.

Isolatie en vochtwering

Het plaatsen van de juiste isolatie is vandaag essentieel voor je woning of gebouw. Bij Mincke adviseren we je graag in je keuze en helpen we bij je subsidieaanvraag. Zowel voor bestaande als nieuwe dakconstructies, binnen en buiten.

Goede isolatie vraagt om een correcte plaatsing. Onze specialisten besteden hierbij ook voldoende aandacht aan de vochtwering en winddichting. Zo ben je zeker van een optimaal, aangenaam binnenklimaat.

Laat je inspireren

Ontdek hier enkele van onze realisaties.

Is je dak aan vernieuwing of herstelling toe? Contacteer ons voor een offerte.

Contacteer ons